GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Hol vehetem igénybe a Cirmosodót?

A Cirmosodó cicaszitter szolgáltatás jelenleg az alábbi településeken érhető el: Gödöllő, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Jászfényszaru, Tura. 

 • Milyen időintervallumban lehet igénybe venni a Cirmosodót?

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 20:00 között állunk rendelkezésedre (hétvégén és ünnepnapokon is).

 • Hány látogatást kérhetek egy nap?

1 vagy 2 látogatás igényelhető egy nap.

 • Mennyi ideig tart egy látogatás?

Minimum 35, maximum 50 percig.

 • Minden alkalommal ugyanaz a cicaszitter jön a cicámhoz?

Minden esetben törekszünk arra, hogy ugyanaz a cicaszitter lássa el cicádat. Természetesen néha előfordulhatnak helyettesítések, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legritkábban forduljon elő, hiszen a cicádnak is jobb, ha már a megszokott, megkedvelt cicaszitter gondozza a távolléted során.

 • Kinek a feladata biztosítani a cica ellátásához szükséges élelmet és egyéb eszközöket?

Természetesen a gazdi feladata előre gondoskodni az megfelelő mennyiségű élelemről, esetlegesen szedett gyógyszerekről és minden egyéb szükséges eszközről.

 • A cicám gyógyszert szed, ez problémát jelent?

Nem vagyunk állatorvosok, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az ilyen esetekre, szituációkra is találjunk megoldást. Ha a cicádnak bármilyen betegsége van - akár igényel gyógyszeres kezelést, akár nem -, mindenképpen tájékoztass minket az állapotáról!

 • Mikor jelezzem, ha igénybe szeretném venni a Cirmosodót?

Érdemes minél hamarabb, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, azonban arra kérünk, hogy lehetőség szerint a cicaszittelés dátuma előtt minimum két héttel jelezd az igényedet, hiszen az első látogatás előtt még egy személyes találkozót is meg kell ejtenünk, valamint így tudjuk a leginkább biztosítani a szabad időpontokat és azt, hogy lehetőség szerint minden nap ugyanaz a cicaszitter tudjon menni a cicádhoz. A foglalásokat szabad kapacitás függvényében tudjuk megerősíteni.

 • Mi a Cirmosodó megrendelésének folyamata?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, a megrendelőlap kitöltése és visszaigazolása után a hozzád legközelebb eső cicaszitterünk felveszi veled a kapcsolatot, ekkor egyezteti le veled az első látogatást megelőző személyes találkozó időpontját. Az egyszeri bemutatkozó találkozó a Cirmosodó szolgáltatásának a részét képezi, külön díjat nem számolunk fel. Egyúttal ennél a találkozásnál tudod átadni a kulcsokat a cicaszitternek.

 • Hány kulcsot érdemes a cicaszitternek adni?

Lehetőség szerint két kulcsot biztosíts számunkra. Ez rendkívüli helyzetben lehet szükséges, hogy be tudjunk jutni a cicádhoz. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a megrendelőlapon meg kell nevezned valakit (család, rokon, barátok), aki a cicaszittelés ideje alatt elérhető közelségben tartózkodik, és van egy kulcsa az otthonodhoz. Ez csupán elővigyázatosság arra az esetre, ha egy cicaszittert érintő váratlan helyzet lépne fel. Ez esetben a cicaszitter helyett központilag lépünk, ezért fontos, hogy mindig legyen egy B verzió a cicádhoz való bejutáshoz.

 • Mikor és milyen módon tudok kiegyenlíteni a számlát?

Normál foglalás esetén (nem kiemelt időszak estén) az utolsó látogatás napján tudod készpénzben vagy banki átutalással rendezni a számlát. A számlát elektronikus úton küldjük el.

Normál foglalás esetén (kiemelt időszakban - piros betűs ünnepek és nyári hónapok) a szolgáltatás teljes összegének 50%-a az első látogatás előtti napon fizetendő banki átutalással.

Last minute (rendkívüli) foglalás esetén az első látogatás megkezdése előtt a szolgáltatás teljes díja fizetendő készpénzben vagy banki átutalással.

 • Hogyan mondható le a szolgáltatás?

A megrendelőlap visszaküldését követően kizárólag az alábbi feltételelekkel mondható le a szolgáltatás:

- Első látogatás előtt 7-4 nappal a teljes összeg 50%-a térítendő

- Első látogatás előtt 3-0 nappal illetve a látogatások megkezdését követően a teljes összeg térítendő.

Cicaszittereink nagy figyelmet fordítanak cicáitokra, éppen ezért végesek a kapacitásaink. Egy nap csak meghatározott számú címre tudnak kimenni, az utolsó pillanatban történő lemondások miatt pedig nem mindig tudjuk újabb cicák gondozását vállalni.